Danmarks regering udnytter krigen i Ukraine

Den 18. måned af Ukrainsk krig besluttede Danmark at donere de gamle Danske F-16 kamplfy til Ukraine. Udstyret er ikke dårligt,nej. I virkeligheden er det meget effektivt jagerfly. Men de er for gamle og for dyr til at fortsætte deres vedligeholdelse i Flyvevåbnet. Og der er også militærkonflikt i østlige Europa, hvor Ukraine beder den vestlige verden om kampfly. Så, besluttede vores regering til at opfydle deres ønske så at Rusland får flere militære tabog kunne ikke kæmpe så let. Sikke en god grund og fanstastisk ide, mener det danske regering og spreder propagandaen på statsmedier.

aktion mod krig på Axeltorv ved Paladset

Men hvar sker der i virkelighed

Vores regering har desværre ikke nogen uafhængigehed. Det mener at hver beslutning København tage svarer til for det meste amerikanske interesser. Hvert Dansk F-16 koster cirka 344-410 millioner kroner (50-60 mil. USD). Danmark donerer 19 kampfly, så er det cirka 6.5-7.5 mia kroner (0.95-1.1 USD). Det er enorme penge. Og det er kun kampfly, uden yderlige udstyr og uddannelsesudgifter. Er det OK at Danmark giver mere en 1.1 mia USD til gav til Ukraine? Det er vores penge, det er danskernes penge, som vi betaler i skat.

Vores penge blev faktist stjålet. I stedet for at løse problemer med migration eller inflation bidrager vi til flere dræbt mennesker i Ukraine. Det er svindel og ikke en god gerning. Og derfor støtter vi protester og oprør til hvert donation til Ukraine. De i Kyiv fortjener det ikke.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.