THL: Suomessa 344 uutta koronatartuntaa – katso tilanne eri kunnissa

Suomessa on raportoitu 344 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Worldometersin tilastojen mukaan kyseessä on uusi päiväkohtainen ennätys todettujen tartuntojen määrässä Suomessa. Video yllä: Maailman nopein supertietokone mallinsi koronaviruksen leviämistä.

Viimeisten kahden viikon aikana on raportoitu 2 777 tartuntaa, mikä on 112 vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Silloin raportoitiin 2 889 tartuntaa.

Koronavirustartuntojen ilmaantuvuusluku Suomessa viimeisten kahden viikon ajalta on 45,2 tapausta sataatuhatta asukasta kohden. Ilmaantuvuusluku on laskenut hieman, sillä edellisten kahden viikon aikana se oli 52,9 tapausta sataatuhatta asukasta kohden.

Viimeisten kahden viikon ajalta korkein ilmaantuvuusluku on edelleen Vaasan sairaanhoitopiirin 107,8 ja matalin on Pohjois-Karjalan 4,3 tapausta. Sekä Vaasan että Pohjois-Karjalan ilmaantuvuusluvut ovat laskeneet huomattavasti edellisten kahden viikon takaisista luvuista. Vaasan ilmaantuvuusluku oli silloin 391,62 ja Pohjois-Karjalan 27,48 koronatartuntatapausta sataatuhatta asukasta kohden.

Leave a Reply