Uenig om vaksineringen

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Mulig jeg kaster en brannfakkel her, men jeg mener at de resterende 1.2 millioner vaksinedosene som Norge har opsjon på bør komme Norge og VÅRE utsatte helsearbeidere og andre til gode FØRST slik smittesituasjonen er her nå.

Selvsagt skal vi avhjelpe vaksinesituasjonen i fattige land, en grei måte å bruke bistandspenger på, MEN vi har allerede gitt fra oss 700.000 doser, og bør ikke seigpine vår egen befolkning mer, da det går altfor tregt med vaksineringen her i Norge.

Flere av landene som det ellers ikke er naturlig å sammenligne seg med, er kommet mye lenger enn oss.

Men så var det den snillismen, da … …

Lysbakken i SV vil sågar at vi skal gi fra oss enda flere vaksiner, – og Høie akter å sende de 1000 nødrespiratorene Norge har i reserve, til U – land nå, da han IKKE TROR at vi får bruk for dem selv!

Vi har delvis mistet kontrollen her i landet, smitten øker med rekordfart i områder/byer der det like før ikke var smitte.

Det har vært for lemfeldige regler for innreise, både av arbeidsinnvandrere og av privat karakter, og omtrent fraværende smittekontroll på flyplassene.

Restriksjonene (med bør og anbefales og må osv.) varierer i jo-jo fart, og er altfor tvetydige! Myndighetene har vært for redde for å legge ned forbud tidligere, for ikke å støte noen og nå begynner det å gå på helsa løs!

Siste nedtur var de alvorlige følgene av AstraZeneca vaksinen. Den bør stoppes, for hvem vil føle seg trygg og takke ja til den i ettertid?

Nå står påsken for døren, og det kommer til å bli kaos, med ulike nasjonale og regionale smitteregler, og hyttefantastene som på liv og død skal feire påsken i nabokommuner som i tidligere år.

Til slutt vil jeg få skryte av folk flest, som er tålmodige og bruker munnbind, holder avstand og nærmest isolerer seg for å avhjelpe denne vanskelige situasjonen

– og det på tross av Skjæran & co. s nachspiel og SELVESTE Statsministerens brudd på smittevernreglene ved feiring av 60-årsdagen!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.