Uusimmat tiedot koronaviruksesta: Koronarokotukset puhuttavat hoitohenkilökuntaa, Venäjä kehottaa sulkemaan ravintolat ja baarit yöksi, pääkaupunkiseudulle maskisuositus harrastustoimintaan

  • Ravintolat jaetaan marraskuun alusta alkaen kahteen ryhmään sen perusteella, mikä niiden pääasiallinen tarkoitus on. Alkoholiin keskittyviin ravintoloihin sovelletaan tiukempia rajoituksia kuin ruokapaikkoihin.
  • Hallitus suosittelee koronaviruksen leviämisvaiheessa yleisötilaisuuksien kieltämistä, yksityistilaisuuksien rajaamista ja aikuisten ryhmäharrastusten keskeytystä. Lue lisää suosituksista täältä.
  • Koronavirustilanne on heikentynyt seitsemällä alueella: Helsingin ja Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit sekä Ahvenanmaa ovat kiihtymisvaiheessa. Vaasan sairaanhoitopiiri on raportoinut olevansa leviämisvaiheessa. Katso lisää alueellisesta tilanteesta täältä(siirryt toiseen palveluun) (siirryt toiseen palveluun).
  • Täältä näet oman kuntasi tuoreet koronatartunnat sekä koronatilanteen kehittymisen Suomessa ja maailmalla. Voit lukea lisää oman maakuntasi koronatilanteesta tästä.
  • Haluatko tärkeimmät uutiset koronaviruksesta kännykkääsi? Lataa tästä yle.fi-sovellus(siirryt toiseen palveluun) (siirryt toiseen palveluun).

Koronatilanne Suomessa

Leave a Reply