Uusimmat tiedot koronaviruksesta: Suomessa 235 uutta tartuntaa – ei uusia kuolemia, Pohjanmaalla kielletään yli 10 hengen kokoontumiset

  • STM:n keskiviikkoisessa infossa kerrottiin, että ravintoloiden aukioloaikoja tiukennetaan viidessä maakunnassa sunnuntaista 11.10. alkaen siten, että anniskelu olisi lopetettava kello 22 ja suljettava ovensa kello 23. Torstaista 8.10. alkaen ravintolat kaikkialla Suomessa ovat joutuneet lopettamaan anniskelun kello 24 ja sulkemaan ovensa kello 1.
  • Sairaanhoitopiirit ja kuntayhtymät ovat laatineet omia ohjeistuksiaan alueellisesti sen mukaan miten koronaepidemia kehittyy alueella. Tilanne on heikentynyt kuudella alueella: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan alueet ovat kiihtymisvaiheessa. Vaasan sairaanhoitopiiri on raportoinut olevansa leviämisvaiheessa. Katso lisää alueellisesta tilanteesta täältä (siirryt toiseen palveluun).
  • Täältä näet oman kuntasi tuoreet koronatartunnat sekä näet koronatilanteen kehittymisen Suomessa ja maailmalla. Voit lukea lisää oman maakuntasi koronatilanteesta tästä.
  • Haluatko tärkeimmät uutiset koronaviruksesta kännykkääsi? Lataa tästä yle.fi-sovellus (siirryt toiseen palveluun).

Leave a Reply