Uusimmat tiedot koronaviruksesta: Suomessa on todettu 222 uutta koronavirustartuntaa ja 4 uutta kuolemantapausta, työvoiman liikkuvuus romahti koronakriisin myötä

  • Ravintoloihin kohdistuvia rajoituksia tarkennettiin tiistaina. Ravintolat jaetaan marraskuun aluesta alkaen kahteen ryhmään sen perusteella, mikä niiden pääasiallinen tarkoitus on. Alkoholiin keskittyviin ravintoloihin sovelletaan marraskuun alusta tiukempia rajoituksia kuin ruokapaikkoihin.
  • Hallitus linjasi torstaina sekä valtakunnallisista että alueellisista suosituksista koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Hallitus suosittelee leviämisvaiheessa yleisötilaisuuksien kieltämistä, yksityistilaisuuksien rajaamista ja aikuisten ryhmäharrastusten keskeytystä. Lue lisää suosituksista täältä.
  • Koronavirustilanne on heikentynyt kuudella alueella: Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi ja Etelä-Pohjanmaan ovat kiihtymisvaiheessa. Vaasan sairaanhoitopiiri on raportoinut olevansa leviämisvaiheessa. Katso lisää alueellisesta tilanteesta täältä (siirryt toiseen palveluun).
  • Täältä näet oman kuntasi tuoreet koronatartunnat sekä koronatilanteen kehittymisen Suomessa ja maailmalla. Voit lukea lisää oman maakuntasi koronatilanteesta tästä.

Leave a Reply